Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 april 2010 Start uitvoering rotonde Kogerstraat op Texel

De uitvoering van de aanleg van de rotonde Kogerstraat start op 10 mei 2010. Door uitloop van werkzaamheden op de Pontweg, starten de werkzaamheden rotonde Kogerstraat later dan voorheen gepland. Het is voor de afhandeling van verkeerstromen niet gewenst om zowel een deel van de Pontweg als de kruising Kogerstraat af te sluiten. De aanrijtijd van de vrijwilligers van de brandweer zou hierdoor langer worden dan gewenst.

† Op 7 mei worden de werkzaamheden aan de Pontweg zover afgerond dat er geen afsluiting meer nodig is voor alle verkeer. Op 10 mei start aannemer Ooms met de werkzaamheden voor rotonde Kogerstraat. De werkzaamheden beginnen met het aanleggen van riool voor het regenwater. Doorgaand verkeer over de kruising is dan niet meer mogelijk. Het werk is medio juni gereed.

Op de kruising Kogerstraat met Bernhardlaan en Beatrixlaan laat de gemeente een rotonde aanleggen. Deze wordt bijna gelijk aan de andere rotondes in de binnenring van Den Burg.

De veiligheid op de kruising zal door de aanleg van de rotonde sterk worden verbeterd door een lagere snelheid van het verkeer. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl