Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 27 april 2010 Van Foreestweg in Julianadorp tijdelijk eenrichtingsverkeer

De werkzaamheden aan de Van Foreestweg zijn bijna afgerond. Wat nog ontbreekt is een voetpad langs de zuidzijde van de weg tussen het bruggetje richting de Slenk en de Langevliet. Ook moet er nog een damwand worden geslagen achter het bushokje.

Voor de uitvoering van deze werkzaamheden is het nodig de zuidelijke rijbaan van de Van Foreestweg af te sluiten voor het verkeer. Dit betekent dat de Van Foreestweg van maandag 26 april tot donderdag 29 april 2010 alleen in te rijden is vanaf de Langevliet.

Dit geldt uiteraard ook voor het openbaar vervoer. Er is een alternatieve halte voor de buspassagiers met bestemming Den Helder tegenover de apotheek op de Langevliet. De bus uit Den Helder richting Julianadorp e.v. rijdt de gebruikelijke route.

De bedrijven aan de Mr. Tighelaarstraat zijn normaal bereikbaar via de rotonde Breewijd. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl