Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 mei 2010 Regionale Luchthavens en ontwerp Luchtvaartverordening Noord-Holland ter inzage

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben op 6 april 2010 de ontwerptekst van de nota Regionale Luchthavens en de ontwerp-Luchtvaartverordening Noord-Holland vastgesteld.

Op grond van de bepalingen in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt dit ontwerp van 3 mei tot en met 11 juni 2010 ter inzage.

Op 1 november 2009 is de Regelgeving burgerluchthavens en militaire luchthavens (RBML) in werking getreden. De provincie krijgt hiermee nieuwe taken en bevoegdheden, waaronder de bevoegdheid†om bij†verordening luchthavenbesluiten of luchthavenregelingen vast te stellen.

In de Provinciale beleidsnota Regionale Luchthavens zijn de randvoorwaarden aangegeven voor de nieuwe provinciale taken ten aanzien van de luchthavens van regionale betekenis. De nota is tevens de basis voor de beoordeling van vergunningaanvragen en biedt alle betrokkenen duidelijkheid over het provinciale beleid voor de regionale luchthavens in de komende jaren.

De ontwerptekst van de nota Regionale Luchthavens en de ontwerp-Luchtvaartverordening Noord-Holland kunt u downloaden via www.noord-holland.nl. U kunt het ook inzien op het Provinciekantoor, Houtplein 33, Haarlem. U kunt daarvoor een afspraak maken via G.J.M.M Brueren, tel. 023 514 39 84.

Gedurende de inspraaktermijn kan een zienswijze kenbaar gemaakt worden bij:

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland
t.a.v. de heer G.J.M.J. Brueren
Postbus 3007
2001 DA Haarlem

De zienswijzen worden betrokken bij de vaststelling van de nota Regionale Luchthavens en de Luchtvaartverordening Noord-Holland. Naar verwachting zal uiteindelijke vaststelling in het najaar van 2010 plaatsvinden. U kunt nadere inlichtingen over de inhoud en de procedure verkrijgen bij de heer G.J.M.J. Brueren, tel. 023 514 3984.

De "Provinciale beleidsnota regionale luchthavens conceptversie 30 maart 2010" en "Luchtvaartverordening Noord-Holland ontwerp" zijn te vinden op www.noord-holland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl