Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 mei 2010 Werkzaamheden Schootenweg in Den Helder

Het asfalt van de Schootenweg is de afgelopen winter door vorst en opdooi beschadigd. De slechte plekken worden hersteld en de definitieve belijning wordt aangebracht. De werkzaamheden vinden of op maandag 17 mei plaats of op woensdag 19 mei 2010, dit is afhankelijk van het weer.

De werkzaamheden starten om 7.00 uur 's morgens en duren 22.00 uur 's avonds. Het autoverkeer kan hierdoor slechts van een rijstrook gebruik maken. Dit wordt geregeld door middel van de inzet van verkeerslichten en verkeersregelaars. Het gemotoriseerde verkeer van en naar de stad zal om en om van deze rijstrook gebruik maken. De huisvuilcentrale blijft op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar voor particulieren.

Hinder

Het is niet te voorkomen dat het gemotoriseerde verkeer overlast ondervindt van deze werkzaamheden. Houd rekening met verkeershinder en filevorming. Fietsverkeer en voetgangers hebben gewoon doorgang. Het is mogelijk dat de route iets wordt omgeleid, volg hiervoor de borden. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl