Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 27 mei 2010 Tankstation Shell geopend op Agriport

Woensdagmorgen 26 mei 2009 is het nieuwe tankstation van Shell op het bedrijventerrein van Agriport A7 geopend. Na een korte veiligheidsinstructie op het terrein vertelde Lauran Wetemans, bij Shell verantwoordelijk voor de verkoop van brandstoffen voor het professionele wegverkeer, dat het nieuwe station voor Shell een bijzondere rol vervult. Enerzijds vanwege de ligging direct nabij de A7, waardoor zij haar klanten op deze belangrijke verkeersader goed kan bedienen. Maar door de komst van dit station konden ook drie andere regionale stations in de bebouwde kom worden gesloten. Dat heeft geleid tot een grote afname van de verkeersdruk in de dorpen en de daarbij behorende veiligheids- en duurzaamheidsproblematiek.

‘Shell heeft in deze locatie geinvesteerd vanwege haar potentie op de lange termijn. Wij zien het hier zitten’, aldus Wetemans.

De burgemeester van gemeente Wieringermeer, Peter Leegwater, was het daar geheel mee eens: ‘Ook hier is het nu wat rustiger door de crisis. Maar de ontwikkeling van het gebied is zeer snel tot stand gekomen en zal ook door blijven gaan. Een bedrijf zoals Peter Appel Transport heeft nu en in de toekomst een aantrekkende werking op andere bedrijvigheid. In de gemeenteraad van Wieringermeer wordt bovendien nu gediscussieerd om de thematisering van het bedrijventerrein Agriport A7 te verruimen, zodat de vestigingsmogelijkheden voor bedrijven hier groter worden. Wij zien de toekomst van het bedrijventerrein Agriport dan ook met vertrouwen tegemoet’. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl