Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 juni 2010 Rijweg Langestraat in Schagen tijdelijk éénrichtingsverkeer

Aannemer Ooms Construction maakt in de periode van 3 t/m 18 juni 2010 het laatste gedeelte van de nieuwe rijweg op de Langestraat in orde. Het gaat om het gedeelte tussen het Schoolpad en de inrit naar de Vomar en de Aldi.

De rijweg komt grotendeels naast de huidige rijweg te liggen, meer richting de Langesloot. Tijdens deze werkzaamheden wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld, zodat het verkeer via de bestaande rijweg kan blijven rijden.

Het verkeer kan de Langestraat vanuit de Schubertstraat inrijden, maar zal via de Christoffelhof of de Thorbeckestraat zijn weg moeten vervolgen. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl