Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 10 juni 2010 Tunnel Brakkeveldweg in Den Helder tijdelijk afgesloten

Het tunneltje onder de Brakkeveldweg in Den Helder krijgt een vloeistofdichtende behandeling. Dit gebeurt om de huidige lekkages zoveel mogelijk tegen te gaan. Een van de belangrijkste oorzaken is de poreusheid van het beton.

Maandag 14 juni 2010 starten de werkzaamheden. Met een speciale vloeistof worden de scheuren in het plafond geinjecteerd met een soort hars. Hiervoor is ongeveer een week nodig. Gedurende deze week is de tunnel op werkdagen (tussen 7.00 en 16.00 uur) in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Dit wordt met borden aangegeven.

Daarna volgen nog andere werkzaamheden aan het metselwerk en beton. Ook dit duurt ongeveer een week. In deze week is de tunnel wel toegankelijk voor het verkeer. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl