Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 23 juni 2010 Fiets- en voetpad tussen Dreef en Hoep in Schagen nog dicht tot 23 juli 2010

Maandag 21 juni 2010 is de aannemer MNO-Vervat gestart met het saneren van de ondergrond naast het fiets- en voetpad tussen De Dreef en Hoep. In april vond men hier tijdens de bouw van fietsenstallingen asbest in de grond. Na de sanering wordt de bouw van de fietsenstallingen hervat. Hierbij worden ook er kabels en leidingen verlegd en moet een deel van het fietspad opnieuw aangelegd worden. Deze werkzaamheden gebeuren in opdracht van ProRail. Naar verwachting rondt de aannemer de werkzaamheden vrijdag 23 juli af.

Het fiets- en voetpad tussen De Dreef en de Hoep is al geruime tijd afgesloten wegens de vondst van het asbest. Inmiddels is bodemonderzoek uitgevoerd, een plan van aanpak gemaakt en toestemming van de provincie verkregen om te gaan saneren.

Voor de werkzaamheden vinden er transporten plaats van onder andere grond, zand en funderingsmateriaal. De aan- en afvoer hiervan gebeurt via de Kogerlaan en het terrein van ProRail. Vanwege de verkeersveiligheid worden op de kruising Kogerlaan/Hoep hekken en waarschuwingsborden geplaatst en worden door de aannemer verkeersbegeleiders ingezet. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl