Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 30 juni 2010 Inloopavond herinrichting N241 op maandag 5 juli 2010 in 't Veld

Op maandag 5 juli 2010 organiseert de provincie Noord-Holland een inloopavond voor belangstellenden om de voorgestelde veranderingen aan de provinciale weg N241 te bekijken. Deze plannen zijn ontwikkeld om de verkeersveiligheid op de provinciale weg N241 tussen de N242 en de N248 te verbeteren. De inloopavond vindt plaats in cafe De Vriendschap, Rijdersstraat 92 in 't Veld.

Tussen 17.00 uur en 20.00 uur kan iedereen binnenlopen en de plannen bekijken. Medewerkers van de provincie, het Hoogheemraadschap de gemeente Niedorp, Harenkarspel en Schagen zijn aanwezig. Zij geven uitleg over de veranderingen en beantwoorden eventuele vragen. De veranderingen vormen het plan dat door de provincie verder technisch wordt uitgewerkt.

Meer informatie

De actuele stand van zaken en meer informatie over het project vindt u op de website van de provincie: www.noord-holland.nl, subknop Projecten voor Wegwerkzaamheden, subitem Herinrichting N241 tussen Schagen en N242. U kunt ook contact opnemen met de heer B.J. Derix, tel. (023) 514 44 06. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl