Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 juli 2010 Verkeersmaatregelen in centrum Den Helder voor zomerkermis 2010

Van vrijdag 2 juli tot en met zondag 11 juli 2010 staat de zomerkermis weer in het centrum van Den Helder. Dit heeft gevolgen voor het verkeer. Voor onderstaande straten gelden speciale verkeersmaatregelen, deze gelden in het bijzonder tijdens de ‘draaiuren’ van de kermis (van 13.30 uur tot 24.00 uur).

Het betreft:

Waar nodig plaatsen wij afsluitingshekken, die bij aanvang van de kermis worden neergezet en na sluiting weer worden weggehaald. Op de hekken staan verwijzingsborden.

Tijdens de opbouw van de kermis kan in het kermisgebied verkeershinder en belemmeringen ontstaan. Op maandag 12 juli 18.00 uur zijn alle doorgaande rijroutes weer vrij van opstakels. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl