Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 juli 2010 Wegenonderhoud in Harenkarspel in de maanden juli en augustus 2010

In juli en augustus 2010 werkt gemeente Harenkarspel verder aan het wegenonderhoud. Dit keer op (gedeelten van) vrijliggende fietspaden. Oneffenheden en slechte plekken worden daar hersteld en/of er komt een nieuwe oppervlaktelaag. Het eerste werk is vorige week al begonnen, op 15 juli op de Andries Dekkerweg en Slootgaardweg in Waarland.

Het gaat om de fietspaden langs de volgende wegen: Andries Dekkerweg (verder in week van 30 augustus), Slootgaardweg (verder op 30 augustus), Speketersweg (19 juli en 30 augustus), Volleringweg (19 juli/30 augustus), Kerkstraat (week van 16 augustus), Zandweg (week van 19 juli), Buttersloot (week van 16 augustus), Delftweg (weken van: 16 augustus en 30 augustus), Dorpsstraat Tuitjenhorn (week van 16 augustus), Koetenburgerweg (weken van: 23 en 30 augustus), Woudmeerweg (week van 23 augustus), Groenedijk (weken van: 23 en 30 augustus), Rijperweg (weken van: 23 en 30 augustus), Kanaalweg (week van 16 augustus) en Koolben (week van 16 augustus)

In de genoemde weken kan er sprake zijn van verkeershinder. Ook kunnen de fietspaden helemaal afgesloten zijn. Het kan echter ook zijn dat door onvoorziene (weers) omstandigheden bepaald werk helemaal niet door zal gaan en dan kan het fietsverkeer gewoon door. Het groot wegenonderhoud wordt later voortgezet met werkzaamheden aan diverse autowegen. Hierover volgt te zijner tijd bericht. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl