Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 28 juli 2010 Dorpsavond Dirkshorn over wegenonderhoud op op dinsdagavond 10 augustus 2010

Alle inwoners van Dirkshorn zijn welkom op dinsdagavond 10 augustus 2010 in dorpshuis De Kastanjeboom. Gemeente Harenkarspel en de dorpsraad van Dirkshorn houden dan een informatiebijeenkomst over gepland groot onderhoud aan enkele wegen in en om dit dorp. De avond begint om 19.30 uur, de bijeenkomst is in de bovenzaal.

Binnenkort vindt onderhoudswerk plaats aan lokale wegen in Dirkshorn. Tijdens de avond geven wethouder Rens Cappon en een gemeentelijk beleidsmedewerker verkeerszaken een toelichting over het hoe en waarom van de werkzaamheden. Er is gelegenheid tot vragen stellen.

Het betreft werkzaamheden aan de: Ir. Krabbeweg, Galgenkade, Groenhartweg en C. de Vriesweg. Het werk dat gepland staat, is nogal omvangrijk en zal ook het afsluiten van de weg betekenen. Dit met uitzondering van de C. de Vriesweg, waar het vooral gaat om reparatie op beschadigde locaties. Tijdens de werkzaamheden kan er dus sprake zijn van enige overlast voor het doorgaande verkeer. Ook dient er rekening te worden gehouden met een tijdelijke verkeersafsluiting. Nadere informatie hierover wordt tijdens de bijeenkomst op 10 augustus gegeven. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl