Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 28 juli 2010 Deel Langeloop en Zijperweg in Schagen opgeknapt (augustus - 15 oktober 2010)

Van 16 augustus tot 15 oktober 2010 wordt op het bedrijventerrein Lagedijk gewerkt aan de reconstructie van het westelijk deel van de Langeloop en het noordelijk deel van de Zijperweg. De werkzaamheden zijn onderdeel van het opknappen van het bedrijventerrein Lagedijk. Om het werk goed te kunnen uitvoeren is het kruispunt Lagedijkerweg Zijperweg tussen 30 augustus en 11 september afgesloten voor autoverkeer.

Verschillende werkzaamheden

Er vinden verschillende werkzaamheden plaats. Zo krijgt het begin van de Lagedijkerweg een nieuw riool, passen we de kruising Lagedijkerweg Zijperweg aan en krijgen de wegen een nieuwe deklaag asfalt. Ook knappen we inritten en bermen op, vernieuwen we de openbare verlichting en planten we bomen en openbaar groen.

Omleidingroutes en bereikbaarheid

Het kruispunt Lagedijkerweg Zijperweg is van 30 augustus tot en met 11 september 2010 afgesloten voor het autoverkeer. Fietsers kunnen gewoon langs het werk. Autoverkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de N248. Lokaal verkeer kan ook via de Halerweg en Westfriesedijk omrijden. De omleidingroutes staan met borden aangegeven. De plaatselijke bedrijven worden per brief genformeerd over de werkzaamheden en de bereikbaarheid tijdens de uitvoering.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Munniks van de gemeente, per email: of telefonisch via 0224-210576. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl