Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 augustus 2010 Meld- en Informatiesysteem Waddenhaven Texel in gebruik

Sinds kort is het mogelijk om via de website www.waddenhavens.nl te checken of er plek is in de haven van Texel.

Waddenhaven Texel

Vanaf 6 Augustus 2010 wordt de verwachte bezetting voor de verschillende categorien schepen weergegeven. Wie zich via het invulformulier meldt, krijgt daarna bericht of er plaats is op de gewenste aankomstdatum. Het reserveren van een plekje in de haven is niet mogelijk, ter plekke wordt de ligplaats bepaald.

Verder is op de website uitgebreide informatie te vinden over de getijen, de weersverwachtingen en tips voor een verantwoorde en veilige tocht in het Waddengebied.

Het Meld- en Informatiesysteem is een uitvloeisel van het Convenant Vaarrecreatie Waddenzee en als proefproject uitgewerkt door Waddenhaven Texel, in samenwerking met Rijkswaterstaat en provincie Noord Holland. Na een geslaagde proef is het de bedoeling dat alle passantenhavens van de Waddeneilanden dit systeem gaan gebruiken. (Bron: Stichting Jachthavens Waddeneilanden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl