Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 02 september 2010 Fietsenactie station Schagen

Vanaf 6 september 2010 voert de gemeente een fietsenactie uit aan de westzijde van het station (kant van het centrum). Fietsen die hier buiten de rekken staan geparkeerd, worden verwijderd. Eigenaren van wie de fiets is verwijderd, kunnen deze tegen betaling van 15,- ophalen aan de Zijperweg 12 (geopend van 08.00 tot 12.00 uur).

Gaat u op de fiets naar het station? Zet uw fiets dan gewoon in één van de fietsenrekken. Op die manier blijven de paden voor iedereen goed begaanbaar. De westzijde van het station is inmiddels helemaal ingericht met nieuwe en nu ook voldoende fietsenstallingen. Aan de oostzijde wordt hieraan nog hard gewerkt, zodat iedereen ook hier straks goed zijn fiets kwijt kan.

Het verwijderen van de fietsen gebeurt op grond van artikel 5.12 van de Algemeen plaatselijke verordening. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl