Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 september 2010 Start inrichting tijdelijk parkeerterrein Prins Hendriklaan (Den Helder)

In november 2009 besloot het gemeentebestuur van Den Helder tot een tijdelijke inrichting om zo de parkeerdruk van het westelijk deel van het Stadshart te verlichten.

Nu de sanering is afgerond kan begonnen worden met het geschikt maken van de locatie als parkeerterrein voor ongeveer 65 auto’s. In een veel later stadium komen op deze plek herenhuizen, zoals bepaald in de Stadshartplannen.

Inrichting terrein

Het terrein wordt tijdelijk met bakstenen verhard. Aan de zijde van de bestaande panden komt een beplantingsscherm van ongeveer twee meter hoog. Daarmee worden de huizen afgeschermd van het terrein. De schermen staan los van de gevel en hebben een zelfstandige constructie. Aan de straatkant komt een hekwerk van vijfenzeventig cm. hoog met beplanting. Naar verwachting is het werk in oktober 2010 gereed. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl