Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 oktober 2010 IJsselmeerstraat in Den Helder gedeeltelijk gestremd tot half november 2010

De IJsselmeerstraat in Den Helder krijgt een flinke opknapbeurt. Het werk, tussen de Pastoor Koopmanweg en de Korvetstraat duurt tot half november. Door de werkzaamheden is de bereikbaarheid van de wijk niet optimaal. Om de hinder tot een minimum te beperken wordt de reconstructie in fasen uitgevoerd.

De IJsselmeerstraat is sinds de zomervakantie al gestremd voor doorgaand verkeer door de aanleg van een nieuwe duiker. Deze uitgebreide opknapbeurt komt daar nu achteraan.

A. R. Verschoorlaan - Drs. F. Bijlweg

Eind september is aannemer BAM Wegen Noord-West begonnen met de reconstructie van de IJsselmeerstraat, tussen de Annie Romein Verschoorlaan en de Drs. F. Bijlweg. Dit weggedeelte krijgt een nieuwe laag asfalt, waarop ook twee fietsstroken komen. Nabij de ingang van het parkeerterrein bij het uitvaartcentrum komt een oversteekplaats. Fietsers en voetgangers kunnen hier met behulp van verkeerslichten oversteken. Hiermee wordt de veiligheid voor de kinderen tijdens de drukste perioden op de dag flink verbeterd. Verkeer richting het uitvaartcentrum of de sportvelden wordt via diverse routes omgeleid.

Voor het stadhuis van Den Helder

Vanaf half oktober vinden de wegwerkzaamheden aan het gedeelte bij het stadhuis plaats. Dit duurt naar verwachting twee weken. In deze periode rijden de bussen van Connexxion een alternatieve route. De werkzaamheden aan de duiker zijn dan wel afgerond. De IJsselmeerstraat is dan tot de Drs. F. Bijlweg via het westen te bereiken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl