Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 oktober 2010 Havenstraat in Schagen voorzien van asfalt, straat 5 weken afgesloten

De reconstructiewerkzaamheden aan de Havenstraat in Schagen starten maandag 11 oktober. De straat wordt voor de duur van 5 weken afgesloten. Naar verwachting kan 19 november de vernieuwde straat weer worden opengesteld.

De woningen blijven te voet bereikbaar. Voor het verkeer zijn er omleidingroutes. Het tankstation blijft tijdens het werk bereikbaar. Tijdens de reconstructie van de Havenstraat staan de volgende werkzaamheden op stapel. De klinkers gaan eruit en worden vervangen door asfalt. Vanaf het tankstation tot aan de provinciale weg zal de indeling van de weg verbeterd en duidelijker aangegeven worden door kleuren en strepen.

Op het zelfde moment worden alle huisaansluitingen tussen het hoofdriool en de erfgrens en de rioolkolken vernieuwd. Behalve de weg zelf, worden ook de trottoirs, de parkeervakken en de lichtmasten vernieuwd. Tevens worden vijf volwassen bomen geplant. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl