Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 oktober 2010 Meer groen licht voor Anna Paulowna

Eenentwintig bestaande straatlantaarns worden deze week voorzien van een energiezuinige ledverlichting.In junivan dit jaar heeft de gemeenteal zes straatlantaarns voorzien van deze technologie.

Witgroene glans

Het bijzondere van deze verlichting is dat deze een andere kleur geeft dan u gewend bent. Het licht heeft een witgroene of goudgroene glans. Onze ogen zijn 's nachts extra gevoelig voor deze lichtkleuren. Met deze verlichting kunt u uitstekend zien en de kleuren beter herkennen.

Energiezuiniger

De straatlantaarn werkt met ledtechnologie, daardoor is hij energiezuiniger dan de traditionele verlichting,dus minder CO2-uitstoot. De ledverlichting heeft ook een langere levensduur. Bovendien schijnt het licht alleen waar het nodig is: op straat. Dat vermindert de lichtvervuiling. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl