Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 oktober 2010 Elzenhof in Schagen opnieuw ingericht

Deze week wordt gestart met de herinrichting van de Elzenhof in Schagen. Onder meer de bestrating en het groen worden aangepakt. Zo komen er voor de 20 bomen die onlangs zijn gekapt, 29 nieuwe bomen terug. Ook krijgt de straat een regenwater riool.

Het werk wordt gefaseerd uitgevoerd, zodat de overlast voor de bewoners zo klein mogelijk zal zijn. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot begin december. Het wegdek van de straat krijgt met de herinrichting nieuwe straatstenen.

De huidige stenen worden gebruikt voor de aanleg van de parkeervakken. Ook de garageboxpleinen worden opnieuw betegeld, net als de stoepen waar dit twee jaar geleden nog niet was gedaan. De aannemer maakt de vakken voor de beplanting plantklaar.

Direct na het afronden van de werkzaamheden, worden deze plantvakken gevuld en worden de nieuwe bomen geplant. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl