Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 oktober 2010 Doggersvaart in Den Helder gedeeltelijk op de schop

Maandag 25 oktober 2010 start de reconstructie van de Doggersvaart tussen de Torplaan en de 60-km weg naar luchthaven De Kooy. Dit gedeelte van de weg wordt daarvoor enige weken afgesloten.

De Doggersvaart is een vrij smalle weg, maar wordt toch veel gebruikt door normaal en vrachtverkeer. Hierdoor zijn veel verzakkingen en scheuren ontstaan langs de rand van de weg. Door de strenge vorst van afgelopen winter zijn op diverse plaatsen ook gaten in het asfalt gekomen. Alle reden dus om het asfalt op dit weggedeelte te vervangen.

Daarnaast willen wij gaan voldoen aan de nieuwste richtlijnen voor wegbelijning en wegbreedtes. Daarom gaan we dit deel van de Doggersvaart verbreden. Na de reconstructie geldt op dit gedeelte een inhaalverbod.

De werkzaamheden beperken helaas de bereikbaarheid en doorstroming op de Doggersvaart. Om het werk zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren, wordt dit weggedeelte voor al het verkeer afgesloten. Voor een aantal dagen wordt ook het kruispunt met de Torplaan afgesloten. Om welke dagen dat gaat, kondigen wij vantevoren aan op de omleidingsborden. In totaal duren de werkzaamheden ongeveer drie weken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl