Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 november 2010 Publieksavond Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan Zijpe op 24 november 2010

De gemeente Zijpe streeft een kwalitatief goede woon-, werk- en leefomgeving na. Een goed functionerend en veilig verkeer- en vervoersysteem is daar een onderdeel van. Om zo'n goed verkeer- en vervoersysteem te verkrijgen, gaat de gemeente Zijpe de komende maanden een Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) opstellen. Dit plan beschrijft op hoofdlijnen alle gemeentelijke verkeer- en vervoerszaken voor de komende tien jaar.

Wij maken onze plannen graag in samenspraak met u, want u als bewoner of ondernemer kent de gemeente het best. Wij zien dan ook graag dat u, mensen uit het bedrijfsleven en andere belanghebbenden actief meedenken bij het maken van het GVVP. U bent immers de gebruiker van de leef- en werkomgeving. Wij willen u dan ook van harte uitnodigen voor het bijwonen van een publieksavond voor belangstellenden. Deze avond vindt plaats op woensdag 24 november 2010 van 19.30 tot 21.30 uur in het gemeentehuis in Schagerbrug. De zaal is vanaf 19.00 uur open.

Het doel van deze publieksavond is u de gelegenheid te bieden om knelpunten, wensen, ideen, visies en ambities in te brengen. Met uw inbreng kunnen wij een beter GVVP opstellen.

Programma

Het programma van de avond bestaat uit twee onderdelen. Tijdens het eerste deel van de avond verzorgen wij een presentatie waarin wij uitleggen wat een GVVP is, waarom er een nodig is en welke stappen er worden gezet bij het opstellen van het GVVP. Tijdens het tweede deel van de avond kunt u rondlopen langs verschillende panelen met verschillende verkeersthema's. Hier kunt u om een toelichting vragen en reageren. Ook kunt u een reactieformulier achterlaten. Wilt u er thuis nog even over nadenken, dan kunt u ook later nog een reactie insturen.

Komt u ook?

Wij verwelkomen u graag op woensdag 24 november in het gemeentehuis. Indien u niet in de gelegenheid bent de publieksavond te bezoeken, maar toch uw inbreng wilt leveren, dan kunt u uiterlijk vrijdag 3 december 2010 een reactie achterlaten op het volgende e-mailadres: (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl