Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 november 2010 Gladheidbestrijding gemeente Den Helder

De strooiwagens zijn er klaar voor

Ook dit jaar kunt u op www.denhelder.nl en de Stadsnieuwspagina lezen hoe, waar, wanneer en waarom de gemeente Den Helder op bepaalde momenten laat strooien tegen gladheid.

De gemeente Den Helder heeft de gladheidbestrijding uitbesteedt aan de HVC Holland Collect. Welke wegen HVC precies strooien staat aangegeven op een plattegrond. Deze kunt u vanaf maandag 22 november 2010 tot 28 maart 2011 inzien bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis.

Ook staat op deze kaart aangegeven welke fietspaden worden gestrooid. De fietspaden die niet op deze kaart zijn ingekleurd worden nooit gestrooid! Op www.denhelder.nl leest u hoe wat het strooibeleid is van de gemeente Den Helder. Met ander woorden: wanneer de HVC uitrukt met de strooi-auto’s. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl