Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 november 2010 Groot onderhoud Stolperweg (N503) in de gemeente Zijpe uitgesteld

De geplande onderhoudswerkzaamheden aan de provinciale weg N503 in de gemeente Zijpe zijn vanwege de weersverwachting uitgesteld tot begin 2011.

De verwachte kou van de komende tijd maakt het voor de wegwerkers onmogelijk om de geplande wegwerkzaamheden aan de Stolperweg uit te voeren. De werkzaamheden waren op de beide rijbanen van de N503 gepland van 29 november tot en met 10 december. Als het weer het toelaat, zullen deze werkzaamheden nu in begin 2011 plaats gaan vinden.

De provincie zal tussen 6 december en 10 december 2010 wel nog de noodzakelijke reparaties laten uitvoeren. Tijdens deze werkzaamheden kan het verkeer gewoon doorgang vinden. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl