Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 03 december 2010 Werkzaamheden Westerweg (N242) in Heerhugowaard van 6 t/m 11 december 2010

Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 december 2010 voert de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit op de Westerweg (N242) bij Heerhugowaard.

De werkzaamheden vinden plaats op de N242 tussen het kruispunt met de Westtangent en de op/afritten met de Nollenweg (N508). Tijdens de werkzaamheden, die plaatsvinden tussen 20.00 uur en 05.00 uur, is er altijd in beide richtingen n rijstrook beschikbaar. Buiten deze werktijden zijn beide rijstroken open voor het verkeer.

Bij vragen kunnen weggebruikers bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis).

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden vertraging oplopen. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl