Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 03 december 2010 Afsluiting Stolperweg (N503) in gemeente Zijpe van 6 tot 11 december 2010

De provincie Noord-Holland zal in de week van 6 tot 11 december noodreparaties uitvoeren aan beide rijbanen van de Stolperweg (provinciale weg N503) in de gemeente Zijpe.

Afsluiting

In tegenstelling tot eerdere berichten in de krant is een afsluiting van de Stolperweg noodzakelijk om de reparaties aan het asfalt uit te kunnen voeren. Gedurende twee dagen, in de week van 6 tot 11 december 2010 geldt de afsluiting 24 uur per dag voor al het doorgaande autoverkeer. Start uitvoering is afhankelijk van het weer.

Omleiding doorgaand verkeer

Bestemmingsverkeer

Het bestemmingsverkeer, busvervoer en fietsers worden met behulp van verkeersregelaars lang het werk geleid.

Informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden aan de Stolperweg. Dan kunt u bellen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl