Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 januari 2011 N250 bij Den Helder tussen De Kooy en de Ruyghweg wordt eind januari in twee fases afgesloten voor verkeer (twee maanden)

Vanaf 31 januari 2011 gaat de provincie aan de slag met het repareren van de N250 en de Burg. Visserbrug. De N250 tussen De Kooy en de Ruyghweg wordt in twee fases afgesloten voor verkeer. Bestemmingsverkeer is (beperkt) mogelijk. Overige verkeer wordt omgeleid.

Het wegdek van de N250 is versleten en moet worden vervangen. De provincie Noord-Holland brengt een nieuwe deklaag van geluidsreducerend asfalt aan. Ook gaat de provincie de Burg. Visserbrug renoveren en repareren. De werkzaamheden starten op 31 januari.

Verkeerssituatie tot 11 februari 2011 17.00 uur

De Burg. Visserbrug is permanent afgesloten van 31 januari 7.00 uur tot 1 april 2011 17.00 uur. De hoofdrijbaan van de N250 tussen de De Kooy en Ruyghweg is geheel afgesloten. Het fietspad of de parallelweg kan tijdelijk gebruikt worden door bestemmingsverkeer. Let wel: het fietspad is niet toegankelijk voor vrachtverkeer. Het Marineterrein is bereikbaar via Ruyghweg-Havenweg en/of het Nieuwe Diep. (Brom)fietsers kunnen vanaf De Kooy doorrijden tot aan de Ravelijnweg. Daarna staat de omleiding voor langzaam verkeer ter plaatse aangegeven. Het doorgaand (Teso- en stads)verkeer wordt omgeleid via Julianadorp.

Verkeerssituatie na 11 februari 17.00 uur

De N250 tussen De Kooy en Ravelijnweg is weer open. Tussen de Ravelijnweg en de Ruyghweg nog niet in verband met de afsluiting Burg. Visserbrug. Het verkeer wordt vanaf daar omgeleid via de Ravelijnweg en Schootenweg. Dit blijft zo tot 1 april 17.00 uur. Bestemmingsverkeer is wel mogelijk.

Binnenhaven, Zuidstraat, Weststraat

De provincie gaat ook aan de slag op de Binnenhaven, Zuidstraat en de Weststraat. Deze werkzaamheden worden in drie fases uitgevoerd. Ze starten op maandag 14 maart en duren tot 1 april. Tegen die tijd wordt u daar nader over geinformeerd.

Meer informatie

Let op de mededelingen op de gele borden langs de weg. De werkzaamheden kunnen uitlopen vanwege weersomstandigheden. Meer details vindt u op http://www.noord-holland.nl/web/Projecten/Wegwerkzaamheden/ N250-in-Den-Helder.htm. Voor vragen kunt u contact opnemen met de provincie Noord-Holland, tel.: 0800 0200600 (gratis). (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl