Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 januari 2011 Informatiebijeenkomst N242 op dinsdag 25 januari 2011 in Heerhugowaard

De provincie Noord-Holland is bezig met de voorbereidingen voor de herinrichting van het knooppunt van de N242 en de N241. Medio 2011 starten de feitelijke werkzaamheden.

Informatieavond

Voor alle belangstellenden organiseert de provincie op dinsdag 25 januari 2011 een informatieavond over de uitvoeringsfase. De provincie en aannemer zullen tijdens deze avond een toelichting geven op de situatie na herinrichting, de fasering van de uitvoeringswerkzaamheden, en de verkeershinder en de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden. De avond zal starten met een presentatie, gevolgd door een vragenronde.

Locatie bijeenkomst

De informatieavond wordt gehouden in het Dorpshuis (kantine v.v. Hugo Boys), Middenweg 539a, 1704 BE Heerhugowaard.

Programma

Nadere informatie Heeft u vragen, dan kunt deze per e-mail sturen aan: N242_smuigel_verlaat@noord-holland.nl (Bron: Gemeente Harenkarspel, prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl