Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 21 januari 2011 Informatiebijeenkomsten N250 op 26 januari 2011 in Den Helder

Wilt u meer informatie over de wegwerkzaamheden aan de N250 en de omrijroutes, dan bent u van harte welkom op een van de informatiebijeenkomsten die de provincie Noord-Holland organiseert op woensdag 26 januari 2011 in De Bazaar, Willemsoord 47, 1781 AS Den Helder.

Informatiemiddag voor ondernemers

Tussen 15.30 en 17.30 uur kunnen ondernemers er terecht met vragen over de werkzaamheden aan de N250 en de Burg. Visserbrug.

Informatieavond voor omwonenden

Op woensdagavond 26 januari houdt de provincie Noord-Holland een informatieavond voor omwonenden. Het is een inloopavond. Tussen 19.00 en 21.00 uur kunnen omwonenden er terecht met vragen over de werkzaamheden aan de N250 en de Burg. Visserbrug. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl