Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 07 februari 2011 Provincie Noord-Holland versterkt fietsplezier

In 2011 subsidieert de provincie voor het vierde opeenvolgende jaar projecten om de voorzieningen voor fietsers in Noord-Holland te verbeteren.

Dit jaar wordt onder andere bijgedragen aan projecten op de Westfriese Dijk, op Texel, in Koggenland, Velsen en Muiden.

Fietsimpuls

De subsidies worden verstrekt vanuit het programma Fietsimpuls. Tussen 2008 en 2012 stelt de provincie in totaal 40 miljoen beschikbaar voor:

Een groot deel van de projecten die in aanmerking komen voor een bijdrage van de Fietsimpuls vallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeenten en van gemeenten en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. Zij kunnen op basis van het vastgestelde programma 2010-2012 subsidie bij de provincie aanvragen voor de uitvoering van deze projecten.

Projecten 2011

Op1 februari zijn Gedeputeerde Staten akkoord gegaan met het toekennen van subsidies voor:

Bovenstaande projecten worden door toekenning van deze subsidie voor 90% door de provincie gefinancierd. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl