Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 februari 2011 Informatieavond herinrichting knooppunt Westerweg (N242) Westtangent Heerhugowaard op woensdag 16 februari 2011

Op woensdag 16 februari 2011 organiseert de provincie Noord-Holland samen met de gemeente Heerhugowaard een informatieavond voor belangstellenden.

De provincie en gemeente zullen tijdens deze avond een toelichting geven op de verdere voorbereiding en de planning van het project.

Tevens zal wat verteld worden over de situatie na herinrichting en kunnen aanwezigen tekeningen bekijken van de situatie na de reconstructie. De projectleider en andere deskundigen van de provincie en de gemeente zullen ter plaatse zijn om vragen van aanwezigen te beantwoorden.

Reconstructie van de N242 Westtangent

Bij de reconstructie zal de aansluiting N242 Westtangent ongelijkvloers worden gemaakt. Door de aanleg van twee viaducten kan het verkeer op de N242 zonder oponthoud doorstromen en kan het verkeer van de Westtangent gemakkelijk in- en uitvoegen op de N242. Naar verwachting starten medio 2012 de werkzaamheden.

U kunt uw aanwezigheid vooraf melden door een mailtje te sturen, zie www.noord-holland.nl voor contact gegevens. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl