Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 17 februari 2011 Reparatie Burgervlotbrug start op maandag 28 februari 2011

Op maandag 28 februari 2011 start de provincie Noord-Holland met herstelwerkzaamheden aan de vlotbrug over het Noordhollands kanaal bij Burgervlotbrug. De brug is tot 10 maart volledig en tot 21 maart gedeeltelijk afgesloten voor verkeer. Op 21 maart 2011 wordt de Burgervlotbrug volledig vrijgegeven.

In de periode 28 februari tot 10 maart is de Burgervlotbrug volledig afgesloten. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen dagelijks tussen 6.00 en 22.00 uur gebruik maken van een pontveer. Autoverkeer wordt omgeleid.

In de periode 10 tot 21 maart is de Burgervlotbrug gedeeltelijk afgesloten. De brug wordt dan vrijgegeven voor voetgangers en (brom)fietsers. Het overige verkeer wordt omgeleid.

Omleidingsroute

Autoverkeer vanuit beide richtingen wordt omgeleid via de Sint Maartensvlotbrug (N9 richting Den Helder). De omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Aanleiding herstelwerkzaamheden

Door een aanvaring op 25 november vorig jaar is op twee punten schade ontstaan aan de Burgervlotbrug. De brug was tot 23 december afgesloten voor autoverkeer en sinds 23 december voor autoverkeer vanaf 3.500 kg en breder dan 2,3 meter.

Meer informatie

Het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen is kosteloos te bereiken onder 0800-0200600. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl