Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 24 februari 2011 Rijden op het strand in Zijpe is verboden

Steeds vaker wordt er gereden op het strand zonder vergunning. Dit mag niet. Het strand is er niet om met de auto, of welk voertuig dan ook overheen te rijden. Wanneer u dit wel doet, riskeert u een boete.

Het kan zijn dat u uw boot te water wilt laten of toch om een andere reden met uw auto het strand wilt betreden. Hiervoor heeft u een ontheffing op het verbod nodig van de gemeente Zijpe en, voor het rijden op de strandslag, toestemming van het Hoogheemraadschap.

Alleen wanneer u in het bezit bent van deze ontheffingen mag u rijden op het stuk strand zoals beschreven in de ontheffing. Met het verstrekken van de ontheffing wordt terughoudend omgegaan. Niet iedereen komt zomaar in aanmerking. Dit in verband met de veiligheid van onze strandbezoekers. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl