Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 maart 2011 Alcohol en Verkeer cursus voor jeugdige rijlessers in Anna Paulowna

De gemeente Anna Paulowna organiseert in samenwerking met Brijder, een aantal Alcohol en Verkeer cursussen. Deze zijn speciaal voor jongens en meiden tussen de 17 en 23 jaar die bezig zijn met het halen van hun rijbewijs of binnenkort beginnen. Deelnemers aan deze cursus krijgen na afloop een certificaat. Met dit certificaat vraag je gratis je rijbewijs aan op het gemeentekantoor. Een cadeautje ter waarde van 40,50 euro.

Invloed van alcohol in het verkeer

De gemeente heeft ruim zevenhonderd jongeren een uitnodiging gestuurd om deel te nemen aan de cursus. Als je met je rijbewijs bezig bent wil je zo snel mogelijk slagen en de weg op, aldus burgemeester Pennink. Maar ik vind het ook belangrijk dat je de veiligheid van jezelf en anderen niet in gevaar brengt. Daarvoor hou je je natuurlijk aan de verkeersregels, maar moet je ook weten wat de invloed is van alcohol op je rijvaardigheid. Daarom organiseert de gemeente Anna Paulowna, in samenwerking met Brijder, een aantal Alcohol en Verkeer cursussen.

Cursusdata

In samenwerking met de gemeente Anna Paulowna verzorgt Brijder Training & Consultancy de cursus Alcohol en Verkeer op de volgende data:

De cursus duurt van 19.00 tot ongeveer 20.30 uur in De Ontmoeting, De Verwachting 1, 1761 VM in Anna Paulowna. Opgeven kan via avc@brijder.nl. Maximaal twintig deelnemers per cursusavond.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Mandy van Vliet van Brijder Training & Consultancy, via of (023) 53 19 294.

Meer weten over jeugd en alcohol? Surf naar www.helderindekop.nl. Meer informatie over Brijder vind je op www.brijder.nl. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl