Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 maart 2011 Vorst en kou belemmeren werkzaamheden N250 bij Den Helder

Vanwege de verslechterde weersomstandigheden kunnen bepaalde werkzaamheden aan de N250 niet tijdig plaatsvinden. Vooral voor de weersgevoelige onderdelen is het noodzakelijk de asfalteringswerkzaamheden te verschuiven. De nieuwe planning is als volgt:

Binnenhaven, gedeelte Burgemeester Visserbrug t/m kruising Havenweg

Binnenhaven/Zuidstraat, gedeelte vanaf kruising Havenweg tot kruising Weststraat/Zuidstraat

Weststraat, gedeelte kruising Weststraat/Zuidstraat tot inrit Willemsoord

De openstelling van de N250 tussen De Kooij en Ravelijnweg is verschoven. Dit gedeelte zou vanaf vrijdag 11 februari, 17.00 uur open gaan maar dat is vertraagd. Nieuwe datum en tijdstip van openstelling: maandag 14 februari 2011 om 17.00 uur.

De omleiding van en naar Den Helder via Julianadorp blijft tot maandagochtend 07.00 uur in stand.

De planning van de asfalteringswerkzaamheden op het deel tussen de Burg. Visserbrug en de Ruyghweg is veranderd. De werkzaamheden zouden eerst starten op 28 februari. Dit is vervroegd en is nu gepland op 21 februari 2011. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl