Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 01 maart 2011 Westfriese brug: schakel tussen heden, verleden en toekomst

De Westfriese brug. Zo gaat de brug heten die het gat in de Westfriese Omringdijk bij Schagen letterlijk gaat overbruggen. Dit heeft wethouder Jan Bouwes vrijdag 25 februari 2011 bekend gemaakt.

De brug is een ontwerp van architect Rein Hofstra. Het benodigde geld om de brug te kunnen maken, is nog niet binnen. Daarom start een campagne om ervoor te zorgen dat de wens van velen realiteit kan worden.

Lees meer over de brug en bekijk het filmpje van de brug onder "Beleid en plannen/projecten" op www.schagen.nl (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl