Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 04 maart 2011 Straatwerkzaamheden Den Oever 2011

Op donderdag 10 maart 2011 wordt een aanvang gemaakt met het herstraten van een 8-tal locaties in Den Oever.

Deze locaties zijn achtereenvolgens:

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Beentjes uit Wieringerwerf. Via huis-aan-huis te bezorgen brieven worden aanwonenden door de firma Beentjes voortijdig op de hoogte gebracht van de werkzaamheden per wegvak. Het (doorgaande) verkeer wordt via borden omgeleid.

Vooruitlopend op de werkzaamheden van de firma Beentjes worden door de firma Liander gasleidingen vervangen in de Oosterkruisweg, Havenstraat, Spuisteeg, Gasthuisweg, Zwinstraat en Amsteldiepstraat.

Vooralsnog is de planning dat de werkzaamheden begin juli 2011 zijn afgerond. Op de website van de gemeente Wieringen worden de werkzaamheden tevens aangekondigd en indien noodzakelijk geactualiseerd, www.wieringen.nl (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl