Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 04 maart 2011 Tijdelijke verkeershinder door bouw woning Voorstraat 6 Den Oever

De woning aan Voorstraat 6 te Den Oever wordt opnieuw gebouwd. Vanwege de bouwmethode door middel van prefab bouwelementen wordt het kruispunt Zeestraat Havenstraat Voorstraat tijdelijk geblokkeerd door een hijskraan.

Het kruispunt wordt geblokkeerd op de volgende data tussen 07:00 uur en 17:00 uur:

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Burggraaff Bouw B.V. uit Leeuwarden. Vanwege de blokkering is er tijdens de werkzaamheden een verkeersomleiding van toepassing, welke door middel van borden is aangegeven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de projectleider van Burggraaff, de heer D. van der Veen, telefoonnummer (058) 29 55 555. (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl