Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 18 maart 2011 Werkzaamheden Sportlaan in Oudesluis

De Sportlaan in Oudesluis wordt opnieuw geasfalteerd en duurzaam veilig ingericht. Daarbij heeft het Hoogheemraadschap aangegeven dat de Sportlaan, die een waterkerende functie heeft, verhoogd moet worden. De werkzaamheden die voor de verhoging van de weg gepland waren, worden nu gelijk meegenomen. Alle werkzaamheden zijn vooraf besproken met het Algemeen Dorpsbelang Oudesluis.

Door de werkzaamheden is de weg enkele dagen, in fases, voor het verkeer afgesloten. Als de weg wordt afgesloten voor uw woning is het tijdelijk niet mogelijk om met uw auto bij de woning te komen. Wilt u zo vriendelijk zijn tijdens de afsluiting zoveel mogelijk rekening te houden met de werkzaamheden. En uw auto of ander voertuig en dat van uw bezoek niet op de weg, trottoir of parkeerplaats te parkeren..

Planning afsluiting;

Het werk wordt uitgevoerd door aannemer Ooms Construction bv uit Avenhorn. Hebt u vragen de werkzaamheden? Neemt u dan contact op met de heer Kruijer, beleidsmedewerker van de afdeling Openbare Werken, via 0224-574155. †(Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl