Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 24 maart 2011 Spoorwegovergang aan Weelweg in Waarland twee nachten gesloten

Dinsdag 5 en woensdag 6 april 2011 is de spoorwegovergang in de Weelweg in Waarland 's avonds en 's nachts afgesloten voor al het verkeer.Volkerrail gaat in opdracht van Prorail werk uitvoeren aan het spoor. Het werk betreft herziening van de spoorwegovergang.

Hierbij worden overwegplaten verwijderd met behulp van een kraan en een stopmachine. De werkzaamheden vinden 's nachts plaats. Op dinsdagavond 5 april begint het werk om 23.00 uur en gaat door tot de volgende morgen 6.00 uur. Op woensdagavond 6 april begint het werk weer om 23.00 uur en eindigt om 6.00 uur 's morgens op 7 april.

Tijdens de werkzaamheden zal de overweg niet begaanbaar zijn voor verkeer. Het kan zijn dat omwonenden overlast ondervinden in de vorm van geluid en verlichting. Zij zullen door Prorail hierover per brief worden geïnformeerd.

De hulpdiensten in onze regio worden via de meldkamer op de hoogte gesteld van de werkzaamheden. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl