Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 maart 2011 Groot onderhoud aan de Schagerweg bij Geestmerambacht

Van maandag 28 maart tot vrijdag 6 mei 2011 voert de provincie Noord-Holland groot onderhoud uit aan de Schagerweg (N245) bij Geestmerambacht.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf de Laan van Tata tot en met de kruising met de provinciale weg N504. De provincie vervangt zowel het asfalt als de fundering van de weg. †

Versmalde rijbaan

Tijdens het plaatsen van de werkverlichting is 1 rijstrook beschikbaar in plaats van 2. Dit gebeurt op maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april en van maandag 2 mei tot en met vrijdag 6 mei 2011.

Nachtafsluiting 2-3 april en 16-17 april 2011

In verband met het plaatsen van wegafzettingen wordt de Schagerweg enkele nachten in beide richtingen afgesloten voor al het autoverkeer. Ook de afslagen naar de Nauertogt en de Wagenweg zijn dan afgesloten. Het gaat om de nacht van zaterdag 2 april (22.00 uur) tot zondag 3 april (10.00 uur) en van zaterdag 16 april (22.00 uur) tot en met zondag 17 april (10.00 uur).

Doorgaand verkeer over 1 rijbaan van 4 april tot en met 1 mei

Van maandag 4 april tot en met zondag 1 mei werkt de aannemer 24 uur per dag. De weg blijft open voor doorgaand verkeer, maar de weggebruiker moet rekening houden met verkeershinder. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer in 2 richtingen over 1 rijbaan geleid.

Afslagen N504 en Wagenweg afgesloten

De afslagen van de Schagerweg naar de Wagenweg en naar de N504 zijn van zaterdag 2 april tot en met zondag 1 mei afgesloten voor al het autoverkeer. De afslagen van de N245 naar de Nauertogt zijn in beide richtingen open voor het verkeer, met uitzondering van de eerder genoemde weekenden (2 en 3 april en 16 en 17 april).

Fietsers ondervinden geen hinder van de wegafsluitingen. De omleidingroutes voor overig wegverkeer worden met borden aangegeven. U kunt ook de† omleidingskaartjes †bekijken (onderaan de pagina).

Bij vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl