Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 april 2011 Fietsers op Burgemeester Lovinkstraat in Breezand opgelet

De rolcontainers aan de Burgemeester Lovinkstraat staan vanaf deze week elke donderdag op het fietspad. Fietsers let dus op!

Voor een beter verloop van de inzameling van afval langs de Burgemeester Lovinkstraat is de bewoners gevraagd om de groene en de grijze rolemmer voortaan op het fietspad aan de westzijde aan te bieden. De ophaaldag aan de Burgemeester Lovinkstraat is donderdag. De bakken staan dus elke donderdag op het fietspad.

Om de fietsers attent te maken op de obstakels op het fietspad worden er waarschuwingsborden geplaatst. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl