Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 29 april 2011 Fiets/voetpad Hoep-Zuid - Hoep in Schagen nu en dan dicht

Het fiets- en voetpad tussen Hoep- Zuid en Hoep is door de bouw van Hoep-Centrum tot het eind van het jaar regelmatig afgesloten voor al het verkeer. Vanaf 25 april 2011 is het pad bijvoorbeeld een week dicht om een nieuwe duiker aan te leggen. Vanaf 16 mei 2011 moeten fietsers en voetgangers ongeveer zes tot acht weken omrijden, omdat de nutsbedrijven kabels en leidingen gaan verleggen. Daarna wordt het pad iets westelijker aangelegd.

Nog tot het eind van het jaar moeten wij door het werk het fiets- en voetpad soms kort, soms iets langer afsluiten. Tijdens de afsluitingen staat met borden een omleidingsroute aangegeven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de uitvoerder van aannemer A. Faber, dhr. M. van der Galiën, telefoonnummer (06) 12 21 03 08 of met de toezichthouder van de gemeente, dhr. S. Visser, telefoonnummer (06) 53 32 76 59. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl