Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 mei 2011 Half mei 2011: start maaiwerk weg- en dijkbermen

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier start vanaf half mei met het maaien van de weg- en dijkbermen. Als eerste worden de bermen gemaaid die het zicht beperken voor het verkeer.

De bermen worden met een klepelmaaier één meter uit de kant gemaaid. Het overige maaiwerk start afhankelijk van de weersomstandigheden eind mei of begin 1 juni 2011.

Voor vragen over het maaiwerk kunt contact opnemen met de gebiedsbeheerder, telefoonnummer 0299- 663 000 of email (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl