Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 mei 2011 Informatieavond haalbaarheid parkeergarages Sluisdijkstraat en Zusterflat in Den Helder op 4 april 2011

De raad van de gemeente Den Helder heeft op 4 april 2011 besloten om het haalbaarheidsonderzoek uit te voeren naar de bouw van een parkeergarage aan het Julianaplein op de locatie van de voormalige Zusterflat en de verbouw van de parkeergarage aan de Sluisdijkstraat.

Doel informatieavond

Als eerste stap organiseert de gemeente een informatieavond voor direc belanghebbenden en belangstellenden over de (ver)bouw van de parkeergarages. Naast het informeren heeft de avond nog een tweede doel: het instellen van een klankbordgroep waarin volop ruimte is om een inbreng te leveren aan de vorm en de inhoud van de plannen.

Deelname klankbordgroep

Ter introductie legt wethouder Suzanne den Dulk uit wat het haalbaarheidsonderzoek behelst en daarnaast wordt toegelicht hoe en wanneer het onderzoek wordt uitgevoerd. Daarbij wordt onder meer ingegaan op de rol die betrokkenen en belanghebbenden spelen in het onderzoek, op het ontwerpproces evenals op technische, financiële en juridische zaken.

Ook wordt de informatieavond gebruikt om zicht te krijgen op specifieke knel- en aandachtspunten bij de ontwikkeling van de plannen en welke wensen, ambities, ideeën en suggesties onder de aanwezigen leven.

Bovendien wordt direct belanghebbenden gevraagd om zitting te nemen in de klankbordgroep. Uit oogpunt van werkbaarheid zal deze groep uit 10-15 deelnemers bestaan. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl