Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 20 mei 2011 Herstel Lagedijkerweg in Schagen vanaf 30 mei t/m 29 juni 2011

Van week 22 t/m week 30 (vanaf 30 mei t/m 29 juni 2011) starten de wegwerkzaamheden aan de Lagedijkerweg in Schagen. Eerst worden er rioolwerkzaamheden uitgevoerd vanaf de uitrit betoncentrale (tegenover het bedrijfsverzamelgebouw) tot halverwege de haakse bocht, circa 160 m in noordelijke richting. Daarna zal circa 500 m, vanaf de Passage tot aan de Langeloop, worden voorzien van nieuw asfalt en nieuwe parkeervakken afgewisseld met groen.

Het werk wordt in fasen uitgevoerd, waarbij de gemiddelde lengte van de werkzaamheden 50 tot 80 meter zal zijn. Door middel van wegafzettingen en omleidingsborden wordt het verkeer geattendeerd op de werkzaamheden. De bedrijven zijn links- of rechtsom bereikbaar. De bedrijven en bewoners zijn geïnformeerd en bij calamiteiten worden er rijplaten uitgelegd.

Voor meer informatie neemt u contact op met de uitvoerder; Gerke Spoelstra (06-1134 7779) of toezichthouder Ron Ente (06 2224 8052) van aannemersbedrijf KWS Infra bv. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl