Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 mei 2011 Nieuwe verkeersborden bij De Ontmoeting in Anna Paulowna

Op het plein voor De Ontmoeting staan vijf nieuwe verkeersborden. Deze zijn ontworpen door leerlingen van De Sluis. Maandag mochten de makers zelf de borden onthullen. De burgemeester bood hulp met ladder en schaar.

Er is nogal wat te doen geweest over de verkeersveiligheid op het voorplein van De Ontmoeting. Het ontbreken van duidelijke geleiding op het plein, wat volgens het Shared Space-concept is ingericht, maakte dat kinderen zich vaak onzeker en onveilig voelden op het plein.

Werkgroep in actie

Een werkgroep met mensen vanuit de gemeente, verkeersouders van de scholen en Veilig Verkeer Nederland heeft gewerkt aan oplossingen voor een veiligere beleving van het voorplein, zonder afbreuk te doen aan het Shared Space-concept. Naast de geplaatste obstakels is er gecommuniceerd naar ouders over hun rijgedrag en hebben kinderen van De Sluis vijf verkeersborden ontworpen, die de gemeente heeft laten maken en geplaatst. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl