Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 30 mei 2011 Wegwerkzaamheden N9 juni - juli 2011 (Schoorldam en De Stolpen)

Ten behoeve van de nieuwe N9 voert Rijkswaterstaat de komende periode werkzaamheden uit die overlast kunnen opleveren voor de omgeving. Vanaf juni 2011 zijn rond Schoorldam en De Stolpen diverse wegen afgesloten en wordt het autoverkeer omgeleid. Tijdelijke borden geven de omleidingroutes aan. Houdt u rekening met verkeershinder en extra reistijd. (Brom)fietsers en voetgangers ondervinden beperkte hinder van de wegafsluitingen. Huizen en percelen van omwonenden en bedrijven blijven bereikbaar. Download de pdf-bestanden om te zien waar de belangrijkste omleidingroutes zijn.

Afsluiting Damweg Schoorldam - maandag 6 juni 2011 05.00 uur tot vrijdag 8 juli 2011 05.00 uur

De Damweg is afgesloten voor het doorgaand verkeer. De Parallelweg is niet bereikbaar vanaf de Damweg. Het verkeer kan wel over de brug over het Noordhollandsch Kanaal. Doorgaand verkeer op de N9 ondervindt geen hinder tot 4 juli. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid.

Afsluiting N9 Schoorldam - maandag 4 juli 2011 20.00 uur tot vrijdag 8 juli 2011 05.00 uur

De N9 is ter hoogte van Schoorldam in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is geen verkeer mogelijk over de brug over het Noordhollandsch Kanaal. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid. Doorgaand verkeer vanuit Alkmaar richting Den Helder en vice versa wordt omgeleid via de N245 en N248.

Afsluiting Stolperweg De Stolpen - maandag 27 juni 2011 05.00 uur tot vrijdag 22 juli 2011 05.00 uur

De Stolperweg is afgesloten voor het doorgaand verkeer. De Parallelweg is niet bereikbaar vanaf de Stolperweg. Het verkeer kan wel over de brug over het Noordhollandsch Kanaal. Doorgaand verkeer op de N9 ondervindt tot 18 juli geen hinder. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid.

Afsluiting N9 De Stolpen - maandag 18 juli 2011 20.00 uur tot vrijdag 22 juli 2011 05.00 uur

De N9 is ter hoogte van De Stolpen in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer. Er is geen verkeer mogelijk over de brug over het Noordhollandsch Kanaal. De kruising Stolperweg/Parallelweg is afgesloten. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid. Doorgaand verkeer vanuit Alkmaar richting Den Helder en vice versa wordt omgeleid via de N245, N248, N249 en N99.

Gele borden en dynamische informatiepanelen ter plaatse geven de omleidingroutes aan. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden en welke maatregelen u kunt nemen om de hinder en uw reistijd te beperken op www.vanAnaarBeter.nl of www.rijkswaterstaat.nl/N9 (de informatie staat voordat de werkzaamheden beginnen op de website) of bel 0800-8002 (gratis). (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl