Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 07 juni 2011 Informatiebijeenkomst werkzaamheden N504 bij Schoorldam woensdag 15 juni 2011

De provincie organiseert op woensdag 15 juni een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden op en rond de provinciale weg N504-Westfriesedijk ter hoogte van Schoorldam.

Om de veiligheid voor fietsers te verbeteren start de provincie eind juni 2011 met de aanleg van een vrijliggend fietspad naast de Westfriesedijk tussen Koedijk en Schoorldam en de herinrichting van de bebouwde kom van Schoorldam tot 30 km zone. In dezelfde periode wordt aan het kruispunt van de Westfriesedijk met de Kanaalweg gewerkt. Het kruispunt wordt heringericht, er worden drempels aangelegd en het wegdek wordt vervangen.

Naar verwachting zijn het fietspad naast de Kanaaldijk, de herinrichting van de bebouwde kom van Schoorldam en het kruispunt rond april 2012 gereed.

Informatiebijeenkomst

De bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 15 juni van 18.30 20.30 uur. Om 19.00 uur start de presentatie over de uitvoering van het project. Locatie is het Dorpshuis Warmenhuizen aan de Dorpsstraat 126 te Warmenhuizen.

Tijdens de informatiebijeenkomst worden de ontwerptekeningen getoond. Deskundigen zijn aanwezig om uitleg te geven over de planning, het ontwerp, de werkzaamheden en om vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact het Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl