Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 14 juni 2011 IJsselmeerstraat in Den Helder afgesloten van 14 t/m 16 juni 2011

De IJsselmeerstraat in Den Helder wordt op dinsdag 14 juni 2011 vanaf 06.30 uur voor alle verkeer in beide richtingen afgesloten tussen de Pastoor Koopmanweg en de Korvetstraat. Daar wordt de laatste laag asfalt gelegd en vervolgens de wegmarkering aangebracht.

Naar verwachting zijn de werkzaamheden donderdag 16 juni 2011 rond 17.00 uur gereed en wordt de IJsselmeerstraat weer opengesteld voor het verkeer.

De afsluiting houdt ook in dat het gemeentehuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 via de IJsselmeerstraat niet bereikbaar is. Via de Waddenzeestraat of de Flevostraat is de Drs. F. Bijlweg wel toegankelijk: het gemeentehuis van Den Helder is op de reguliere tijden geopend.

De bussen rijden een alternatieve route (zie www.connexxion.nl). Omleidingsroutes voor het overige verkeer worden met borden aangegeven. Verkeersbegeleiders zorgen ervoor dat automobilisten en fietsers zich daadwerkelijk aan de wegafzettingen houden. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl